0478 06 45 60 info@bdmelek.be

Over ons

Ons verhaal

Elektrische installaties en reparaties Sinds 2017

Algemene elektriciteitswerken BDM is en jong en dynamisch bedrijf dat geleid wordt door Björn De Marie, een jonge ondernemer die met passie voor het vak nauwkeurig zijn werken uitvoerd. Na reeds enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de praktijk bij ervaren collega’s, talloze opleidingen achter de rug te hebben waaronder een professionele bachelor KMO-management en een diploma als elektro-technisch installateur besloot Björn om in Oktober 2018 zijn eigen zaak op te starten.

Ondertussen beschikken we over een uitgebreid machinepark om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bovendien blijft ons klantenbestand steeds groeien en om onze klanten de service te kunnen bieden die ze verdienen, wordt er regelmatig bijgeschoold. Hierdoor blijven we op de hoogte van de laatste aanpassingen in de regelgeving en kunnen we de nieuwste producten aanbieden aan ieder van jullie.
Samen met onze klanten en partners meerwaarde creëren om te kunnen blijven groeien op persoonlijk en professioneel vlak, daar gaan we voor! Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit.

Onze klanten

Björn heeft onze elektrische installatie op zeer professionele wijze in orde gebracht voor herkeuring. Heel flexibel, alle afspraken werden correct nageleefd, sterk aangeraden voor kleine en grote electriciteitwerken.

Evelin Keszthelyi

Super service! Zeker aan te raden. Werkt heel proper en goed.

Johan De Vits

De service verkregen. snelle bediening voor klein werkje

Johan Boschmans

Aanrader. Komt zijn woord na en was altijd op de afgesproken plaats op het afgesproken moment.

Jesper Van Bondt