0478 06 45 60 info@bdmelek.be

Diensten

Indien u vragen heeft over onze diensten. Contacteer ons gerust!
9

Algemene elektriciteitswerken

Wij verzorgen met plezier zorgvuldig al uw elektriciteitswerken bij zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Samen met ons deskundig advies creëren we samen een deeltje van uw droomhuis.

9

Bestaande installaties aanpassen of vernieuwen

Hebt u de indruk dat u installatie verouderd is? Twijfels met betrekking tot de veiligheid? Geen probleem, in 99% van de gevallen kunnen we deze vlekkeloos vernieuwen en conform de geldende wetgeving zetten.

9

Videofonie & parlofonie

Benieuwd naar de talloze mogelijkheden dergelijke installaties voor jou in petto hebben? Ze kunnen het leven makkelijker maken en een veiligheidsgevoel creëren. Wij verzorgen jou installatie namelijk graag van A tot Z.

9

Verlichting

Wist u dat verlichting een ruimte er helemaal anders kan laten uitzien? Wilt u graag de switch maken naar led om minder te verbruiken? Dan helpen wij jou graag verder! Wij bekijken de wens van de klant, gaan naar de juiste opties zoeken voor ieders wens en budget en plaatsen vervolgens met behulp van ons professioneel materiaal zorgvuldig alles bij jou thuis of in de zaak. Meer rendement en minder verbruik, daar gaan we voor!

9

Databekaling

Wilt u graag op elke kamer, in de tuin, op zolder of aan het zwembad verbonden blijven? Heeft u bedrijf kabels te weinig om alle devices te kunnen verbinden? Moet de kwaliteit van u geleverde diensten inboeten omdat de installatie niet voldoende uitgedost is? Geen paniek, de oplossing is nabij! Contacteer ons gerust en bij overlopen samen met u alle mogelijkheden.

9

Inbraakbeveiliging

Onder het motto “beter voorkomen dan genezen”, voorzien wij met de nodige nauwkeurigheid uw inbraakbeveiliging met onze gespecialiseerde partners zodat u met een gerust hart uw woning of bureau kan verlaten.

9

Brandbeveiliging

Van simpele rookmelders in particuliere woningen tot professionele brandalarmen voor uw zaak, wij staan voor u klaar, contacteer ons gerust.

9

Camerabewaking

Wilt u graag een oogje in het zeil kunnen houden als u er even niet bent? Wij voorzien uw installatie waarop alles vastgelegd wordt in hoge kwaliteit gedurende een bepaalde tijd en altijd toegankelijk voor de klant.

9

Technische storing?

Hebt u last van storingen in uw elektrische installatie? Contacteer ons, wij stellen zo spoedig mogelijk uw probleem vast en herstellen het indien nodig.

Ons werk

Onze recente
Projecten

Licht installatie

  • Advies op maat
  • Professionele plaatsing
  • Proper
  • Minder verbruik
  • Meer rendement

Installatie verdeelkast

  • Zorgvuldig geïnstalleerd
  • Proper afgewerkt
  • Conform Arei
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Duidelijke aanduiding kringen
Onze klanten

Björn heeft onze elektrische installatie op zeer professionele wijze in orde gebracht voor herkeuring. Heel flexibel, alle afspraken werden correct nageleefd, sterk aangeraden voor kleine en grote electriciteitwerken.

Evelin Keszthelyi

De service verkregen. snelle bediening voor klein werkje

Johan Boschmans